Alles Kunst 2017
Et udvalg af Aalborg Kommunes Kunstfonds indkøb

12. august – 3. september 2017
Fernisering lørdag 12 august kl. 13 

Kunsthal NORD præsenterer et selektivt udvalg af Aalborg Kommunes Kunstfonds erhvervelse af værker i årene op til 2017. Kunstfonden består af både kunstfaglige og politisk valgte medlemmer og dens primære formål er at indkøbe kunstværker til udsmykning i kommunen. De erhvervede værker bliver fortrinsvis anbragt i offentlige anlæg, ved offentlige bygninger og i offentlige institutioner og kontorer til glæde for kommunens medarbejdere og borgere.

 

ALLES KUNST i Kunsthal NORD er derfor både en udstilling, der skal vise borgerne, hvilken samtidskunst kommunen har erhvervet, og en ønskeudstilling rettet mod kommunens mange institutioner, der i udstillingsperioden kan ønske værker til låns til netop deres institution.

 

Kunstfonden og Kunsthal NORD håber at mange institutioner/børnehaver/skoler/kontorer vil benytte sig af muligheden for at se udstillingen, og også gerne inddrager børn og unge i ønskerne og udvælgelsen. De værker, der ikke er blevet valgt ud til ALLES KUNST, kan man opleve via en fotodokumentation, der også vil blive vist i udstillingsperioden i Kunsthal NORD.

 

Udstillingen vises frem til søndag 3. september 2017.

 

Kunstfonden har eksisteret siden 1970 og står bag mange kunstprojekter i kommunen ude som inde. Der er rig mulighed for at se kunst indkøbt af fonden hver gang, man går en tur gennem byen eller besøger en kommunal institution, skole eller forvaltning. Kunstfonden arbejder ud fra, at kunstnerisk udsmykning er med til at gøre kommunen til et endnu bedre, mere rart og inspirerende sted at bo og færdes. Kunstfonden uddeler også rejselegater til særligt talentfulde billedkunstnere og har et samlet budget på 375.000 kr. om året.

 

LINE UP

Finn Thybo Andersen / Peter Callesen / Jesper Dalgaard / Simon Fensholm / Hjördis Haack / Mie Olise Kjærsgaard / Hesselholdt & Mejlvang / Ulrik Møller / Knud Odde / Thomas Plauborg / Niels Reumert / Johan Rosenmunthe / Søren Rønholt / Adam Saks / Melou Vanggaard / Carsten Von Wurden

 

 

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.