SYDHAVN STATION - STATION TO STATION
6. JANUAR - 4. FEBRUAR 2018

Sydhavn Station er et af landets mest interessante og konsekvente udstillingssteder, der præsenterer samtidskunstudstillinger i det tidligere billetsalgskontor og på en række plakattavler i den travle stationshal i København.
Projektet er 100% kunstnerdrevet og er både blevet præmieret af Statens Kunstfond og tildelt BKF’s pris for Årets Udstillingssted 2016.

 

Vi har nu inviteret kunstnerne fra Sydhavnen op til Aalborg, hvor de denne gang vil lade sig inspirere af Nordkrafts postindustrielle fortælling, anderledes, rå rammer og den kuriøse kendsgerning, at der stadig er togskinner under Kunsthal NORD. 
Lokalerne var tidligere en transformerstation.

 

Kunstnerne har hver deres forskellige praksis, men til trods for at de fleste er opvokset i Jylland, har de færreste udstillet i Nordjylland. 
De otte kunstnere vil individuelt præsentere nye såvel som ældre værker, der vil udfolde sig som malerier, skulpturer, installationer, video, foto og performances. 
Flere af dem vil være store installatoriske værker, som er tænkt ind i kunsthallens rammer.

 

 

Line-Up: Jens Axel Beck, Sonja Lillebæk Christensen, Heidi Hove, Ulla Hvejsel, Mette Juul, Heine Kjærgaard Klausen, Anne Skole Overgaard og Camilla Rasborg.