NYNNE LIVBJERG & PERNILLE PRIERGAARD WORSØE 

8. September - 28. Oktober 2018

Nynne Livbjerg og Pernille Priergaard Worsøe tog afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi midt i 1990’erne og har begge modtaget statens tre-årige arbejdslegat samt flotte præmieringer af Statens Kunstfond. De to talentfulde kunstnere, der har været knapt så synlige på den danske kunstscene de senere år, vil skabe en tankevækkende udstilling, der forholder sig aktivt til  det faktum, at kunsthallen tidligere var transformerstation, hvor det sorte kul blev transformeret til hvidt, elektrisk lys.

Udstillingens arbejdstitel er 'Transmission from dark spaces' og Nynne Livbjerg og Pernille Priergaard Worsøe vil lade mørke og lys mødes i en form for erkendelsesrum, der peger i retning af altings iboende dualitet. Det overordnede koncept tager således afsæt i velkendte dobbelttydigheder og kontraster, som skønhed og dæmoner, samfund og natur, drøm og virkelighed; alle uundgåelige fænomener, som er en del af vores fælles eksistens.

 

MORTEN STRÆDE & FREDERIK STJERNFELT

10. November - 13. Januar 2019
 

Billedkunstneren Morten Stræde og forfatter samt professor i filosofi Frederik Stjernfelt har indledt et tværfagligt og eksperimenterende samarbejde med det særlige formål at skabe en intermedial skulpturel, tekstlig og installatorisk udstilling i kunsthallens rå rammer.

Udstillingen bliver et samspil af Stjernfelts fysiske tekstelementer og Morten Strædes nye, stramme skulpturer, hvoraf de fleste skal hænge på væggene i et samlet installatorisk greb. 

 

 

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.