WHAT'S WRONG - ung kunst fra Schweiz og Danmark
12. AUGUST – 10. SEPTEMBER 2017

Den internationale udstilling WHAT’S WRONG er med nye værker af de tre schweiziske kunstnere Manon Bellet, Manuel Burgener og Luc Mattenberger samt de to danske kunstnere Mo Maja Moesgaard og Stine Marie Jacobsen. Bellet, Burgener og Mattenberger er navne man møder på den schweiziske upcomming kunstscene, men i Skandinavien vil deres eksperimenterende crossover kunstpraksisser være et nyt bekendtskab. Mo Maja Moesgaard og Stine Marie Jacobsen er ligeledes ved at være kendte her hjemme, men i en nordjysk kontekst er begge kunstnere ubeskrevne.

De fem kunstneres interdisciplinære og kontemporære installationer vil konkret blive produceret på stedet eller nyinstalleret i Kunsthal NORD. Målet er at styrke den kunstneriske dialog mellem Schweiz og Danmark og samtidig give publikum et indblik i en schweizisk kunstscene, der netop nu markerer sig positivt internationalt.


Læs mere om kunstnerne her
 

FERNISERING LØRDAG 12. AUGUST kl. 13-15
Åbningstaler kl. 13 af kunsthalsleder Henrik Broch-Lips og kurator Lisa Laura Schulze.
 

KUNSTNERSAMTALE I PROCES TORSDAG 10. AUGUST kl. 16
Midt i installeringen af WHAT'S WRONG holder kunstnerne en pause for at fortælle om deres kunst og tanker bag værkerne.
 

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Pro Helvetia og Den Schweiziske Ambassade i København.
 


ALLES KUNST
12. AUGUST – 3. SEPTEMBER 2017

Kunsthal NORD præsenterer et selektivt udvalg af Aalborg Kommunes Kunstfonds erhvervelse af værker i årene op til 2017. Kunstfonden består af både kunstfaglige og politisk valgte medlemmer og dens primære formål er at indkøbe kunstværker til udsmykning i kommunen. De erhvervede værker bliver fortrinsvis anbragt i offentlige anlæg, ved offentlige bygninger og i offentlige institutioner og kontorer til glæde for kommunens medarbejdere og borgere.
 

ALLES KUNST i Kunsthal NORD er derfor både en udstilling, der skal vise borgerne, hvilken samtidskunst kommunen har erhvervet, og en ønskeudstilling rettet mod kommunens mange institutioner, der i udstillingsperioden kan ønske værker til låns til netop deres institution.
 

Kunstfonden og Kunsthal NORD håber at mange institutioner/børnehaver/skoler/kontorer vil benytte sig af muligheden for at se udstillingen, og også gerne inddrager børn og unge i ønskerne og udvælgelsen. De værker, der ikke er blevet valgt ud til ALLES KUNST, kan man opleve via en fotodokumentation, der også vil blive vist i udstillingsperioden i Kunsthal NORD.
 

FERNISERING LØRDAG 12. AUGUST kl. 13-15
Åbningstaler kl. 13 af kunsthalsleder Henrik Broch-Lips
 

LINE UP

Finn Thybo Andersen / Peter Callesen / Jesper Dalgaard / Simon Fensholm / Hjördis Haack / Mie Olise Kjærsgaard / Hesselholdt & Mejlvang / Ulrik Møller / Knud Odde / Thomas Plauborg / Niels Reumert / Johan Rosenmunthe / Søren Rønholt / Adam Saks / Melou Vanggaard / Carsten Von Wurden