KUNSTHAL NORD SØGER ENGAGERET OG AMBITIØS STUDIEPRAKTIKANT

 

Kunsthal NORD udstiller og formidler eksperimenterende billedkunst med fokus på høj kvalitet og med det centrale formål at være en aktiv, nyskabende og kritisk medspiller på kunstscenen. Dialog er et nøgleord, og med publikum i centrum fungerer Kunsthal NORD som videns– og læringsplatform for debat, formidling og samtaler om aktuel nutidskunst.

 

Vi er netop i gang med at udvikle en række nye tværfaglige partnerskaber nationalt som internationalt og søger derfor løbende universitetspraktikanter med relevant studiemæssig baggrund fra kunsthistorie, æstetik & kultur, semiotik, oplevelsesøkonomi eller tilsvarende.
 
Praktikophold
Kunsthal NORD kan tilbyde lærerige praktikophold, der giver indsigt i nutidskunsten og nye kompetencer til brug i fremtidige job i såvel den kunstfaglige sektor som på arbejdspladser, hvor dynamisk kommunikation og kreativitet er vægtet højt. Vi er åbne overfor forskellige studieretninger, der kan være med til at præge kunsthallens praksis og konkrete virke. 

 

Organisation
Som praktikant i Kunsthal NORD kommer du til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse samt 
kunsthallens øvrige medarbejdere. Vi er et lille, velfungerende team, der har en sjov og meget travl hverdag. Kunsthal NORD er en kommunal institution, der også driver Nordjyllands Kunstnerværksted og Åbent Akademi, hvor vi bl.a. udbyder masterclass-kurser, foredrag og kunstsaloner. Kunsthal NORD er medlem af Foreningen af Kunsthaller i Danmark (FKD).

 

Arbejdsopgaver
Praktikstillingen fordrer indsigt og interesse i samtidskunst og moderne kommunikation. Dine arbejdsopgaver vil ligge indenfor formidling, kommunikation, kuratering, research og assistance ved etablering af udstillinger samt planlægning og afvikling af events. Der vil også være mulighed for at arbejde med opgaver inden for markedsføring, fundraising, netværksdannelse, arrangementer og relaterede formidlingsprojekter. 

 

Dine kompetencer
Er du interesseret i samtidens kunst, og er din uddannelse inden for kunst- og kulturformidling, er det selvfølgelig en fordel – men ikke et must. Du skal have lyst til at afprøve, eksperimentere og udvikle og så er det også en fordel, at du skriver grammatisk korrekt og formulerer dig klart, dynamisk og godt på både dansk og engelsk. Vi lægger også vægt på, at vore praktikanter kan tænke selvstændigt, er engagerede og disciplinerede samt kan håndtere en til tider temmelig hektisk arbejdsdag.

 

Send ansøgning
Hvis du er interesseret i at blive en del af en kunsthal i progressiv udvikling så send snarest din ansøgning med en helt kort introduktion samt dit CV til info@kunsthalnord.dk. Du er velkommen til at kontakte kunstfaglig leder, Henrik Broch-Lips på +45 31 99 41 26, hvis du har spørgsmål til praktikstillingen. 
 
Praktikstillingen er ulønnet og i udgangspunktet en fuldtidsstilling. Vi foretrækker derfor ansøgere, som kan inkludere praktikopholdet i et igangværende studieforløb. 

 

Du kan finde en pdf-udgave af opslaget her
  

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.