Kunsthal NORD arrangerer en helt ny kunstfestival i august med internationale udstillinger, performances, talks samt femten nye 'kunsthaller'. Det innovative koncept KN1-15 Femten Kunsthaller består af en række udstillinger i femten hvide kuber, der bliver placeret centralt på pladser og torve i Aalborg. Målet er at udfordre publikum med ny, professionel samtidskunst, der er skabt af nogle af landets mest interessante og eksperimenterende billedkunstnere.

 

HJÆLP OS 
De femten hvide kunstkuber skal være åbne et par timer dagligt og til det søger vi frivillige til bl.a. at være udstillingsvagter. Derudover mangler vi også frivillige til etableringsfasen, der ikke er bange for at bruge en hammer og boremaskine. 

 

Har du lyst til at være en del af et sjovt og inspirerende projekt, og kan du afse alt imellem tre og 30 timer 16-27 august, så hører vi med glæde fra dig. 

 

Vi afholder informationsmøder for frivillige henholdsvis torsdag 27. juli kl. 17 og onsdag 2. august kl. 17. Du skal kun deltage i ét af møderne.

 

LINE-UP KN1-15 
Jesper Aabille, Hannah Anbert, Blixa Artzine, Nanna Lysholt Hansen, Lise Harlev, Stine Marie Jacobsen, Jens & Morten, Rasmus S. Johannsen, Heine K. Klausen, Johanne Skovbo Lasgaard, Mo Maja Moesgaard, Mogens Otto Nielsen, Jesper Olsens akademi, Steen Rasmussen og Ida Sønder Thorhauge

 

LINE-UP WHAT'S WRONG
Manon Bellet, Manuel Burgenener, Stine Marie Jacobsen, Luc Mattenberger og Mo Maja Moesgaard

 

KONTAKT OG TILMELDING
info@kunsthalnord.dk, Tel: 3199 4129