Vi søger frivillige til ny kunstfestival

Kunsthal NORD arrangerer en helt ny kunstfestival i august med internationale udstillinger, performances, talks samt femten nye 'kunsthaller'. Det innovative koncept KN1-15 Femten Kunsthaller består af en række udstillinger i femten hvide kuber, der bliver placeret centralt på pladser og torve i Aalborg. Målet er at udfordre publikum med ny, professionel samtidskunst, der er skabt af nogle af landets mest interessante og eksperimenterende billedkunstnere. 
Efter planen vil de hvide kuber blive bemandet tre timer hver eftermiddag, og der vil dagligt være guidede ture rundt til udstillingerne. På Gabels Torv kan man besøge vores sorte infokube, hvor man kan hente et bykort over 'kunsthallernes' placeringer og få information om de mange kunstnere og deres værker.  

HJÆLP OS: 
Vi får brug for rigtigt mange frivillige til bl.a. at være assistenter for kunstnerne og til at være udstillingsvagter i vores femten nye ’kunsthaller’. Har du lyst til at være en del af et sjovt, inspirerende og kompetenceudviklende projekt, og kan du afse alt imellem tre og tredive timer 16.-27. august, så hører vi med glæde fra dig. 

LINE-UP KN1-15: 
Jesper Aabille, Hannah Anbert, Blixa Artzine, Nanna Lysholt Hansen, Lise Harlev, Stine Marie Jacobsen, Jens & Morten, Rasmus S. Johannsen, Heine K. Klausen, Johanne Skovbo Lasgaard, Mo Maja Moesgaard, Mogens Otto Nielsen, Jesper Olsens akademi, Steen Rasmussen og Ida Sønder Thorhauge

Kontakt og tilmelding:
info@kunsthalnord.dk, Tel: 9982 4125

Leder af Kunsthal NORD Henrik Broch-Lips
henrik.broch-lips@aalborg.dk Tel: 9982 4126 / 3199 4126

Projektkoordinator Rosa Christiansen
rosa.christiansen@aalborg.dk Tel: 3199 4129