Alles Kunst
Pressemeddelelse // Pressebilleder

Alles Kunst

28. OKTOBER - 14. NOVEMBER 2020

Hvorfor er kunsten Alles?  
Den kunst du oplever, når du træder ind i Kunsthal NORD den 28. oktober er Alles Kunst. Værkerne er en del af Aalborg Kommunes Kunstfonds samling, ny kunst indsamlet til Aalborgs offentlige institutioner. Det er den kunst, du kan opleve, når du skal låne en bog på biblioteket eller skal til møde med Bodil på jobcenteret. Det kan også være du støder på den, når din søster skal giftes på rådhuset, eller når du skal i svømmehallen med Emil. Alles Kunst er altså bogstavelig talt den kunst der sætter farve på vores lokalmiljø og i bedste fald, sætter hverdagen i perspektiv.

Alles Kunst er skabt i et samarbejde mellem Aalborgs Kommunes Kunstfond og Kunstpionererne, Kunsthal NORDs uddannelsesplatform for formidling og udbredelse af samtidskunst i Nordjylland. Samarbejdet skal give Aalborgs borgere mulighed for at få et overblik over den kunstsamling, som er dedikeret til det offentlige rum og det kommunale arbejdsmiljø. Den kunst som er ALLES!

Ønsk kunstværker til din arbejdsplads 
Medarbejdere på Aalborgs offentlige institutioner har nu mulighed for at gøre samtidskunsten til en del af deres hverdag ved at ønske værker fra samlingen til deres arbejdsmiljø, uanset om det er på kontoret eller i sportshallen. 

Konkret vil værkerne blive præsenteret samlet i Kunsthal NORD. Vi inviterer Aalborg Kommunes medarbejdere til at tage kollegaerne under armen og gå en tur i udstillingen. Find ud af hvilke værker I bedst kan lide og diskuter, hvordan de kan passe ind på jeres arbejdsplads, I har sikkert vidt forskellige meninger. Når I er blevet enige, har vi afkrydsningssedler og kontaktinfo klar så I nemt kan gøre Kunstfonden opmærksom på jeres ønsker. Næste gang I ser værkerne er det måske på jeres kontor, i frokoststuen eller i klasselokalet. 

Udstillingen er blevet til i samarbejde mellem Aalborg Kommunes Kunstfond, Kunstpionererne og Kunsthal NORD.

Alle er inviteret til fernisering i Kunsthal Nord 
Den 28. oktober 2020 kl. 15.00-17.00

Udstillingsperiode
28. oktober – 14. november 2020 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.