Anna Borgman

25. september - 27. november 2021

Billedhugger Anna Borgman fremviser med soloudstillingen Skønnede Reserver spekulative og stiliserede natur- og industrilandskaber til Kunsthal NORDs postindustrielle rum.

Titlen referer til et geologisk begreb og en konkret udvindingsindustri og betyder, at man formoder, at der et bestemt sted forekommer værdifulde råstoffer.
Udstillingen tager afsæt i denne tilstand og udfolder sig som en åben fortælling om udvinding af materielle samt immaterielle ressourcer. Her vil Borgman behandle geopolitiske og antropocæne spørgsmål og søge at afklæde dominerende kapitalistiske diskurser, ligesom udstillingen med titlen “Skønnede Reserver”, vil lege med erkendelsen af, at det er ukendt, hvor mange ressourcer der er tilbage at udvinde på jorden og præsentere rum for spekulative scenarier.

Anna Borgman er dansk billedhugger bosiddende i Berlin. Med baggrund i kunsthistorie ved Aarhus Universitet og arkitektur ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i København, afsluttede hun sine studier på Kunsthochschule Berlin-Weißensee.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Knud Højgaards Fond, Beckett-Fonden og GeoCase - Ceocenter Danmark.


Udstillingen genopsættes som konsekvens af, at kunsthallen har været lukket i store dele af udstillingsperioden.
Læs mere om udstillingen her

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.