Pressemeddelelse // Pressefotos

POMELODYREKRENS TERRASSE
RIKKE RAVN SØRENSEN

18 MARTS - 30 APRIL 2017
 

Rikke Ravn Sørensen er oprindeligt fra Aalborg, men har ikke tidligere udstillet i Nordjylland. Hun tog afgang fra det Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1997, og har gennem de seneste tyve år markeret sig som en af landets mest interessante og konsekvente billedhuggere. Hendes værkers kunstneriske udtryk bevæger sig ofte i spændingsfeltet mellem stringent, klassisk form og mere artikulerede betydningsladede objekter, der besidder referencer til masker, menneskefigurer eller arkitektur. 
 
Til sin udstilling i Kunsthal NORD vil Rikke Ravn Sørensen skabe en række værker, der aktivt forholder sig til rummene og Nordkrafts postindustrielle fortælling om ombygning, nedbrydning, proces og omskiftelig arkitektur. Skulpturerne afspejler en udstrakt sensibilitet over for omgivelserne og en grundlæggende tro på, at stedets ånd er værd at dykke ned i. At det, der allerede findes, kan accentuere et ekko i værkerne og artikulere nye former.
 
Rikke Ravn Sørensens værker vil samlet set snarere opleves som skrøbelige, uprætentiøse led i en fortløbende, tilgængelig proces end som endegyldige udsagn. På den måde kan publikum lade sig involvere, leve sig ind i processen og blive medskabere af det samlede værks oplevelse.  

Fernisering lørdag den 18. marts 2017 klokken 13 - 15 
Åbningstale klokken 13


For yderligere info kontakt kunstfaglig leder Henrik Broch-Lips på: 

E: henrik.broch-lips@aalborg.dk, T 9982 4126 / M 3199 4126

 

KOMMENDE ARRANGEMENTER

TORSDAG 16. MARTS KL. 17
ARTIST TALK I PROCES
Midt i installeringen af POMELODYRKERENS TERRASSE holder Rikke Ravn Sørensen en pause for at fortælle om sin kunst og sin aktuelle udstilling.
GRATIS – ingen tilmelding

For flere tilbud, arrangementer og kunstsaloner tjek kunsthalnord.dk

 

Udstillingen støttes af:

 

 

                 


 

 

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.