Pressemeddelelse / Pressefotos 

TRANSMISSION FROM DARK SPACES
NYNNE LIVBJERG & PERNILLE PRIERGAARD WORSØE 
8. september - 28. oktober 2018

Nynne Livbjerg (f. 1967) og Pernille Priergaard Worsøe (f. 1969) tog afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi midt i 1990’erne og har begge modtaget det tre-årige arbejdslegat samt flotte præmieringer af Statens Kunstfond. De to talentfulde kunstnere har været knapt så synlige på den danske kunstscene de senere år, men vil nu skabe en tankevækkende udstilling, der forholder sig aktivt til kunsthallen som tidligere transformerstation, hvor det sorte kul blev transformeret til hvidt, elektrisk lys.

Udstillingens titel er 'Transmission from Dark Spaces' og Nynne Livbjerg og Pernille Priergaard Worsøe vil lade mørke og lys mødes i en form for erkendelsesrum, der peger i retning af altings iboende dualitet. Det overordnede koncept tager således afsæt i velkendte dobbelttydigheder og kontraster, som skønhed og dæmoner, samfund og natur, drøm og virkelighed; alle velkendte fænomener, som er en del af vores fælles eksistens. 

Nynne Livbjerg (1967) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi 1987-94. Hun har udstillet på en række udstillingssteder i både ind- og udland, og har haft soloudstillinger på bl.a. Tranen, Overgaden og Huset i Asnæs. Hun er optaget i Kunstnersamfundet, medlem af BKF og har solgt til Statens Kunstfond.
Nynne Livbjerg bor og arbejder i København.

Pernille Priergaard Worsøe (1969) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 1990-1996. Hun har udstillet på en række udstillingssteder i både ind- og udland, som bl.a. tæller Charlottenborg, Esbjerg Kunstmuseum, Brandts, Centro Lauroro Arte (Milano) og Aros. Hun er optaget i Kunstnersamfundet og medlem af både BKF og UKK.
Pernille Priergaard Worsøe bor og arbejder i København.

For yderligere info og interview:
M: info@kunsthalnord.dk 
T: 9982 4125

ARTIST TALK TORSDAG 6. SEPTEMBER KL. 16
Midt i installeringen af TRANSMISSION FROM DARK SPACES holder vi en pause for at fortælle om udstillingen.

FERNISERING FREDAG 7. SEPTEMBER kl. 16-19
Åbningstale af Henrik Broch-Lips, leder af Kunsthal NORD

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.