KUNSTHAL NORD SØGER EN KUNSTFAGLIG PROJEKTKOORDINATOR!

Projektstilling: To år
Arbejdstid: 30 timer
Ansøgningsfrist: 3. februar 2019
Tiltrædelse: 1. april 2019 eller snarest muligt.
 

Kunsthal NORD udstiller og formidler eksperimenterende billedkunst med fokus på høj kvalitet og med det centrale formål at være en aktiv, nyskabende og kritisk medspiller på kunstscenen. Dialog er et nøgleord, og med publikum i centrum fungerer Kunsthal NORD som en regional videns – og læringsplatform for debat, formidling og samtale om den aktuelle nutidskunst.


Siden sin start i 2009 har Kunsthal NORD udviklet sig til at være et samproducerende kunstnerisk laboratorium for den bedste eksperimenterende samtidskunst og med de seneste års opsigtsvækkende projekter, som 15 mini-kunsthaller på Aalborgs centrale torve, Kunsten ud til kanten på Mors og satellitten S1 på Aalborg Banegård, tager Kunsthal NORD også ansvar for at bringe kunsten og kunstnerne ud af institutionen og ind i det offentlige rum.


Generøs støtte fra forskellige fonde har nu gjort det muligt at initiere det to-årige lærings- og udstillingsprogram KUNSTPIONERER OG KUNSTSATELLITTER I KREDSLØB, der skal uddanne nordjyske unge som kunstformidlere og sikre, at den publikumsinvolverende og eksperimenterende samtidskunst kommer ud i hele Nordjylland.


Derfor søger vi nu en kunstfaglig projektmedarbejder, der skal være med til at initiere, gennemføre og formidle det ambitiøse projekt. Derudover skal man have lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af kunsthallens profil og hjælpe til med alt fra kunstfaglige, kuratoriske, akademiske og kommunikationsmæssige til praktiske og administrative opgaver.


Man vil således skulle indgå i en dagligdag, hvor der er plads til at arbejde selvstændigt og tænke kreativt. Vi forventer, at man kan arbejde disciplineret og målrettet, og at man er en god researcher, fundraiser og kommunikator, der mundtligt og skriftligt kan formulere sig klart, dynamisk og godt på både dansk og engelsk.


Det er en forudsætning, at man er interesseret i samtidens kunst, og at man har en akademisk uddannelse inden for kunstteori og -historie, kulturformidling og/eller kommunikation. Det er et udfordrende job, der kræver initiativ, evnen til at arbejde selvstændigt, engagement og ansvarsbevidsthed. Vigtigst er, at man har lyst at afprøve, eksperimentere og udvikle.


Som medarbejder i Kunsthal NORD kommer man til at arbejde tæt sammen med den daglige ledelse samt kunsthallens øvrige medarbejdere. Vi er et lille, velfungerende team, der har en sjov, inspirerende og meget travl hverdag.


Hvem er du?

 • Du er uddannet kunsthistoriker eller har tilsvarende kvalifikationer.
 • Du har et særdeles godt kendskab til samtidskunsten og et godt netværk i det billedkunstneriske miljø.
 • Du er visionær, utraditionelt tænkende og har lyst til at præge Kunsthal NORD som eksperimenterende kraftcenter og bidrage kunstfagligt til den daglige drift.
 • Du besidder stort overblik og er samtidig kreativ, dynamisk, selvstændig samt udviklingsorienteret.
 • Du har erfaring med udstillingsvirksomhed, kunstformidling, fundraising, markedsføring, pressekontakt samt repræsentative opgaver.
 • Du kan selvstændigt kuratere udstillinger, undervise, holde foredrag og realisere ledsagende publikationer i tæt samarbejde med ledelse og kolleger.  
 • Du har erfaring i, og er god til, at organisere, tidsplanlægge og koordinere.
 • Du er udadvendt og imødekommende og er i stand til at samarbejde og navigere hurtigt med stramme deadlines i pressede og kaotiske situationer.
 • Du har IT-erfaring og er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt. Også på engelsk.
 • Du er særligt indstillet på fleksibel arbejdstid og perioder med lange arbejdsdage.
 • Du er ikke bange for at tage fat – også fysisk – når det kræves.
 • Du har kørekort


Vi kan tilbyde dig:

 • En lærerig og inspirerende hverdag i en ambitiøs og ekspanderende kunsthal, hvor der sjældent er langt fra tanke til handling.
 • Travlhed i et professionelt og kreativt arbejdsmiljø, hvor afvekslende og udfordrende opgaver hele tiden dukker op.
 • Gode, engagerede og fagligt dygtige kolleger, der er uhøjtidelige og motiverede.
 • Stor mulighed for at bruge og udvikle sine kunstfaglige og kommunikative kompetencer med chance for at udvikle nye professionelle netværk.
 • Indflydelse på eget arbejde og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
 • En innovativ og uformel kultur med fokus på høj kunstfaglighed, kompetencer, gejst og højt humør.
 • En lille, men dynamisk organisation med et stærkt kollegialt team, hvor alle samarbejder og bidrager til kunsthallens daglige drift. 


Stillingen er i udgangspunktet på 30 timer. Løn- og ansættelsesforhold vil være efter gældende overenskomst. Ansøgninger bedes vedlagt kopi af relevante eksamenspapirer og referencer.


Du er velkommen til at kontakte kunsthalschef Henrik Broch-Lips 3199 4126, henrik.broch-lips@aalborg.dk eller administrationsmedarbejder Lisbeth Jensen 3199 4127, lisbeth.jensen@aalborg.dk. 

Send ansøgning
Du kan søge stillingen her.


 

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.