Open-call for tilmelding til kunstnerprojekt 

Open-call for tilmelding til projekt "between happiness and despair" for kunstneren, der vil lære om kunstens potentiale for mental trivsel samt udvide sin praksis.

Kunsthal NORD og Art House Turku tilbyder dig at blive en del af et 5-dage langt refugium sammen med andre danske og finske kunstnere. Her vil du modtage undervisning fra etablerede kunstnere, deltage i kreative workshops, udveksle erfaringer samt udvikle din egen kunstneriske tilgang til emnerne glæde og mental velvære.

Danmark og Finland er hjemstederne for et underligt paradoks. Begge lande er gennem flere år blevet udnævn til at være “de gladeste lande i verden” af FN’s årlige Happiness Report. Samtidig ligger begge lande over EU's gennemsnit, når det kommer til borgere, der lider af depression og angst. Landene hører dermed hjemme i den sjældne kategori “de gladeste, mest deprimerede lande i verden”.

"Between happiness and despair" vil undersøge, hvordan kunstnere og kunsten kan hjælpe med at støtte glæde og mental velvære blandt borgere i Danmark og Finland.

Som en del af projektet vil du blive bedt om at udvikle et participatorisk kunstevent, hvor du engagerer et publikum i emnerne glæde og mental velvære. Slutteligt vil resultatet af din proces, samt dokumentation af dit event blive udstillet i både Danmark og Finland på henholdsvis Kunsthal NORD og Art House Turku.

Kunstnere inden for alle discipliner er velkomne til at ansøge.

 

Ansøg om at deltage i "between happiness and despair" ved at udfylde ansøgningsformularen HER og send den sammen med dit CV og portefølje til mail: lasse.fischer@aalborg.dk.

 

Din ansøgning vil blive læst og vurderet af Kunsthal NORD, Art House Turku samt de profesionelle kunstnere tilknyttet projektet. Ansøgningen er åben mellem den 1. marts og 5. april. Deltagerne i projektet vil blive kontaktet senest d. 15. april.

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.