PRAKTISK INFORMATION

Åbningstider

Tirsdag - fredag  kl. 11 - 17
Lørdag kl. 11 - 15
Søndag og mandag Lukket


Gratis adgang
 

Kontakt

Kunsthal NORD
Kjellerups Torv 5, 2. sal
9000 Aalborg
T: 3199 4125

E: kunsthalnord@aalborg.dk

W: www.kunsthalnord.dk

 

Fotografering 

Fotografering uden blitz og til eget brug er tilladt. Fotografering til professionelt brug med blitz og stativ kræver tilladelse fra administrationen. Pressen har tilladelse til at fotografere mod forevisning af pressekort. Kunsthal NORD tager ikke ansvar for tvister vedrørende ophavsrettigheder mellem fotograf og kunstner.

Alle billeder på hjemmesiden © Kunsthal NORD

 

Kørestolsbrugere / gangbesværede

Fra Nordkrafts stueetage v/Biffen er det muligt at tage en elevator direkte til kunsthallens udstillingslokaler (niveau 3). Kunsthallen er desuden indrettet med brede døre og kørestolsvenligt toilet.

 

Find Kunsthal NORD

 

Gående og cyklister
Kunsthal NORD er placeret i Nordkraft. Benyt cykelparkeringsområdet og indgangspartierne til Nordkraft-bygningen ved Kjellerups Torv eller Teglgårds Plads. Den store, sorte trappe i Kedelhallen fører op til Kunsthal NORDs indgang.

 

Med bil
Fra Nord: Motorvej E45, frakørsel 23
Fra Syd: Motorvej E45, frakørsel 27
GPS - indtast: Østerbro 13, 9000 Aalborg

Mulighed for parkering tæt ved Nordkraft: Nordkraft råder ikke over egen parkeringsplads. Vi kan henvise til anlæggene ved Kompas Hotel Aalborg og Sauers Plads, som er Aalborg Kommunes p-pladser med betaling.
 
Med offentlig transport
Bus: Nordkraft er placeret centralt i Aalborg og kan nemt nås via bybusnettet. Nærmeste stoppested er Østerbro v./Nordkraft med buslinierne 11, 14 og 1 til Nytorv

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.