To udstillinger på én gang ... Kan man det? Vi siger ja, og springer ud i foråret med hele to forårsudstillinger med Nordjyllands spirende kunstnere.
Oplev Kunst og Teknologis forårsudstilling med de studerende fra 4. og 6. semester - og samtidig Årsudstillingen for BGK NORD, Nordjyllands forberedende kunstuddannelse. Begge udstillinger kan opleves i og omkring Kunsthal NORD i perioden 6-14. maj.
Fernisering på udstillingerne er fredag d. 6. maj, kl. 16-18.
----
FORÅRSUDSTILLINGEN KUNST & TEKNOLOGI, AAU
6. maj - 14. maj 2022
Den internationale uddannelse Kunst og Teknologi (AAU) forbinder teknologisk og akademisk viden med konkret kunstnerisk arbejde.
Hvert semester producerer de studerende kunstværker som vises frem for offentligheden.
Denne gang finder udstillingen sted inde i Kunsthal Nord på 3. sal i Nordkraft. Udstillingen kan opleves fra d. 6. maj - d. 14. maj.
Udstillingen er ikke begrænset til Kunsthal Nord men strækker sig ud i Aalborgs byrum. Fra d. 4. maj kan forbipasserende opleve stedsspecifikke værker skabt af de studerende på Gammel Torv, Nytorv og Gabels Torv.
----
ÅRSUDSTILLING MED DE STUDERENDE PÅ BGK NORD.
6. maj - 14. maj 2022
Kom til ferniseringen af BGK Nords årsudstilling i Kunsthal NORD og oplev, hvad de uge har skabt gennem det sidste års arbejde.
Der vil på udstillingen kunne opleves alt fra maleri, tegning, skulptur, installationer til video.
BGK-Nord er en forberedende kunstuddannelse, hvor den unge kan udvikle sit talent igennem professionel undervisning. Der arbejdes med billedkunst på et fagligt højt niveau i rammer, der giver plads til læring ved kreative processer og eksperimenterende selvstændigt kunstnerisk arbejde, fri og kritisk tænkning, refleksion og kunstnerisk bevidstgørelse.

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.