Pressemeddelelse // Pressebilleder

VÆRK/sted

- Kunst fra Nordjyllands Kunstnerværksted

14. december 2021 - 27. februar 2022

Udstillende kunstnere // Karen Brøgger  //  Svjetlana Došen  //  Sara Hagins  //  Alexandra Jönsson  //  Daniela Maciel  //  Sandro Masai  //  Alexander Holm Dremstrup Nielsen  //  Rikke Ehlers Nilsson  //  Dominique Sara Ntamphuhwe  //  Mette Boje Røgild  //  Helle Thorell 

Med gruppeudstillingen VÆRK/sted indtager de 11 kunstnere, der har atelier i Nordjyllands Kunstnerværksted, Kunsthal Nord. De er inviteret til at udstille nyproducerede værker, der tænkes ind i Kunsthal NORDs rå rammer. Værkstederne er tæt knyttet til det miljø, den aktuelle samtidskunst i Aalborg spirer fra; og kunstnerne repræsenterer et bredt udsnit fra fuldt professionnelle til vækstlaget. Udstillingens titel afspejler kunstnernes fælles fysiske udgangspunkt, men også hvordan værker fra disse kunstnere med vidt forskellige personlige interesser og individuelle praksisser transformeres i mødet med stedet. Udstillingen præsenterer en bred vifte af kunstneriske medier; skulptur, maleri, video, fotografi, installation og tekstil, og berører desuden meget forskellige aktuelle tematikker.

Nordjyllands Kunstnerværksted er for aktive, udøvende billedkunstnere, der har brug for gode værkstedsfaciliteter og som har stærke ambitioner om en kunstnerisk karriere. Det er drevet af Kunsthal NORD, som råder over atelierpladser på niveau 5 i Nordkraft og på Skydebanevej 9. Formålet er at understøtte den lokale billedkunstneriske produktion og skabe et miljø for kunstnerisk udvikling og gensidig inspiration mellem billedkunstnere i Nordjylland. 

Udstillingen er støttet af Aalborg Kommunes genstartspulje og Arrangørpuljen.

 

For mere information, kontakt:

Cathrine Gamst, kunstfaglig administrator Kunsthal Nord
E: cathrine.gamst@aalborg.dk, T: 3199 4126

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.